fbpx

Дали можам да побарам оштета од Водовод за направена штета при санација на пукната цевка во мојот двор?

Дали можам да побарам оштета од Водовод за направена штета при санација на пукната цевка во мојот двор?

На Водовод им пукна цевка во мојот двор и ми направија штета со механизацијата додека ја санираа.

Одговара Линдита Шакири од ЈП Водовод и канализација