fbpx

Во многу куќи во Западна Македонија напролет ќе нема кој да им отвори врата на попишувачите. Многу села се ...
Повеќе

Има ли вработени во Министерството за политички систем и односи со заедниците (МПСОЗ) кои земаат плата, а ...
Повеќе
Повеќе