fbpx

Дали за оддалеченост поголема од 50 километри до работното место на вработените во јавната администрација им следуваат патни трошоци?

Прашувам за вработени во јавна администрација и наставници.

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за труд