fbpx

Локални проблеми и прашања

До кога треба да се сменат регистарските таблички со ознаки МК?

 Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни работи...

do koga treba da se smenat registarskite tablicki so oznaki mk featured

До кога треба да се сменат регистарските таблички со ознаки МК?

 Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни работи...

kade da prijavam mnogu hlorirana voda intro

Каде да пријавам многу хлорирана вода?

...

advokat vo sudska postapka za ostvaruvanje nadomest za kasnuvanje od kuche

Дали е потребен адвокат во судска постапка за остарување надомест поради каснување од куче?

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади правници...

kade mozam da se obratam za otstranuvanje na azbesten krov

Каде да се реагира за отстранување на азбестен кров на зграда?

Одговара Дарко Блинков од Државниот инспекторат за животна средина...

images prasaj kade da se obratam za seca na drvo na javna povrsina koe pretstavuva opasnost za bezbednosta na graganite intro

Каде да се обратам за сеча на дрво на јавна површина кое претставува опасност за безбедноста на граѓаните?

...

do koja institucija treba da se obratam i kakva e postapkata za dobivanje dozvola za kopanje bunari featured

До која институција треба да се обратам и каква е постапката за добивање дозвола за копање бунар?

...

za kakvi uslugi povrzani so iskoristuvanjeto na vodite graganite mozat da se obratat do ministerstvoto za zivotna sredina featured

За какви услуги поврзани со искористувањето на водите граѓаните можат да се обратат до Министерството за животна средина?

Одговараат од Министерството за животна средина и просторно планирање...

Тагови

01 јули 2022

Дали се дадени нови концесии за мали хидроцентрали од 2020 па наваму?

Одговараат од Министерството за животна средина и просторно планирање...