fbpx

Пронајди го одговорот на твоето прашање

Прашања и одговори

Која е постапката за пријавување на сексуално вознемирување на факултетите?

 Одговара Теодора Милевска, активист во Младинскиот мировен хаб...

koja e postapkata za prijavuvanje na seksualno voznemiruvanje na fakultetite intro

Која е постапката за пријавување на сексуално вознемирување на факултетите?

 Одговара Теодора Милевска, активист во Младинскиот мировен хаб...

kade moze da se prijavi seksualno voznemiruvanje na fakultetite intro

Каде може да се пријави сексуално вознемирување на факултетите?

 Одговара Теодора Милевска, активист во Младинскиот мировен хаб...

dali studentite odredeni komentari na profesorite treba da gi razberat kako seksualno voznemiruvanje intro

Дали студентите одредени коментари на професорите треба да ги разберат како сексуално вознемирување?

 Одговара Теодора Милевска, активист во Младинскиот мировен хаб...

images prasaj Dali na priemniot ispit za fakultet isto ke se rangiraat ucenicite od strucnite i gimnaziskite ucilista

Дали на приемниот испит за факултет исто ќе се рангираат учениците од стручните и гимназиските училишта?

На прашањето на Кристина Павловски од гимназијата „Орце Николов“ од Скопје, одговара заменичката министерка за образование и наука Елизабета Наумовска...

images prasaj Moze li da se popravi ocenka ako ucenikot ne e zadovolen

Може ли да се поправи оценка ако ученикот не е задоволен?

Матеа Несторова од велешката гимназија „Кочо Рацин“ прашува дали во услов на онлајн настава учениците ќе можат да си ја поправат оценката и како ќе се изведе тоа. Одговара заменичката министерка за образование и наука Елизабета Наумоска...

images prasaj Dali od septemvri ke ima poinakov sistem za ucenje od dalecina

Дали од септември ќе има поинаков систем за учење од далечина?

Заменичката министерка за образование и наука Елизабета Наумовска ги најавува плановите за новите онлајн платформи на ученичката Ева Стојчевска од гимназијата „Никола Карев“ во Скопје...

images prasaj Dali do krajot na godinata ke se realiziraat odlozenite ucenicki ekskurzii

Дали до крајот на годината ќе се реализираат одложените ученички екскурзии?

На прашањето на Ванеса Крстева од гимназијата „Славчо Стојменски“ од Штип, одговара заменичката министерка за образование и наука Елизабета Наумовска...

Тагови

16 октомври 2018

Колку години работно искуство со четврти степен средно образование треба да имам за да конкурирам за административен службеник?

Имам 12 години работен стаж со завршено средно образование од 3 степен, а минатата година земав диплома за завршено четиригодишно средно образование...