fbpx

Пронајди го одговорот на твоето прашање

Прашања и одговори

Извршител сакаше погрешно да ми наплати паушал за стара казна и откако докажав со материјални докази дека не се во право, повторно имав материјални трошоци за таа постапка. Дали има можност и како сега судот да ми ги врати тие пари?

...

Дали и како се прогласува банкрот на физичко лице?

...

Зошто ги сечат дрвјата кога имаме загаден воздух?

...

Зошто во Скопје не може да се реши загаденоста на воздухот?

...

Зошто не се укинат дизел возилата кои се големи загадувачи на воздухот?

...

Зошто граѓаните не излегуваат масовно на протести против загаденоста на воздухот?

...

Зошто фабриките немаат филтри и со каков квалитет имаат филтри?

...

Тагови